Nature/Nurture ; Ellensburg, WA 

Proposal Design Concept
Proposal Design Concept

2017, colored pencil on paper, 23 x 30 inches; designed informed by youth feedback

Detail: North Wall, Kiosk
Detail: North Wall, Kiosk

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Work in Progress: East Wall
Work in Progress: East Wall

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Work in Progress: East Wall
Work in Progress: East Wall

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Work in Progress: Panorama
Work in Progress: Panorama

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Work in Progress: North Wall
Work in Progress: North Wall

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Work in Progress: Sasquatch
Work in Progress: Sasquatch

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Work in Progress: West Wall
Work in Progress: West Wall

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Detail: East Wall
Detail: East Wall

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Detail: East Wall
Detail: East Wall

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Detail: East Wall
Detail: East Wall

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Detail: NE Corner
Detail: NE Corner

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Detail: North Wall
Detail: North Wall

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Detail: NW Corner
Detail: NW Corner

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Credits
Credits

2017, exterior latex on exterior walls, 3000+ sq. ft.

Justin Gibbens and Will Bow were awarded Ellensburg Arts Commission funding to design and complete a mural at the Stan Bassett Youth Center in 2017. Will and Justin collaborated with youth at the center to create the design and execute the mural. Vibrant, nature-based images serve as a playful invitation the to center and reflect the charisma of the center’s activities.